torsdag 11 december 2008

Sovrum...

Här SOVER vi gott! Som trötta småbarnsföräldrar är nätterna i sängen bland det bästa som finns, tror säkert att många av er håller med :-)
Här ser ni hur det ser ut just nu i "The Master Bedroom"...

Sov så gott! Kramar V

5 kommentarer:

Unknown sa...

Åhhh vilket mysigt sovrum ni har, ser verkligen avkopplande ut.
Kram

Lila sa...

Halloj, kul att få titta in i ert sovrum också. Vilken mysig fondvägg. Älskar sängstommen er!!

GRATTIS till intagningen!!! Vad roligt! Själv läser jag på högskolan i Eskilstuna, är där 2-3 ggr/veckan. Är rätt lång resväg (3 tim enkel resa), men det är det värt alla gånger. Är SÅ jätte jätteroligt (men också tufft).

Kramis grannen

Lilla My sa...

Åh, vad fint det blev med den nya stylingen. Jag gillar verkligen sänglamporna. Är de från IKEA? Jag har golvlampan i samma serie, i sådana fall. Jag gillar verkligen den. Den lyser upp väldigt bra. Jag har den som läslampa.

Ha det bra!

Erika sa...

Så mysigt. Älskar dina gardiner och skridskorna. Gärna fler nätter i egen säng. Vaknar varje morgon på a:s madrass och minns ingenting, men blir snabbt påmind av ryggvärken. Tänk att få mysa i egen säng en hel natt ...*drömmer* :-) Erat sovrum är jättefint. Rofyllt precis som det ska vara. Hoppas ni är friska och krya. Jag hoppas att vi är pigga nog att gå på avslutning på bc på måndag. Hoppas ni kan följa med. Kram

Linda sa...

Hej, vad lugnt och fridfullt ni har i inrett i sovrummet erat. Mysigt!

Kram